home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σύσκεψη για το αρδευτικό στην Αργολίδα παρουσία βουλευτών

Οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς δεσμεύτηκαν να προωθήσουν άμεσα και από κοινού τα αιτήματα των ΤΟΕΒ
ΤΟΕΒ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 2

Μετά την θετική ανταπόκριση των Βουλευτών Αργολίδας στην πρόσκληση που τους απηύθηναν οι ΤΟΕΒ Αργολίδας με την ανοικτή επιστολή πριν από λίγες ημέρες, σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου Δαλαμανάρας, σύσκεψη για το αρδευτικό ζήτημα στην Αργολίδα.

Από πλευράς των ΤΟΕΒ & Ομάδων Άρδευσης Αργολίδας, κατατέθηκαν εγγράφως ως βάση της συζήτησης, αιτήματα – ερωτήματα, για όλα τα θέματα που απαιτούν άμεσες λύσεις – παρεμβάσεις (Κεντρικό Αντλιοστάσιο, Διώρυγα, Αντλιοστάσια ΤΟΕΒ, κόστος νερού άρδευσης, λειτουργία ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας κ.ά.) τα οποία στη συζήτηση που ακολούθησε, διεξοδικά αναλύθηκαν.

ΤΟΕΒ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 1

Παρέστησαν πέραν των Προέδρων ΔΣ των ΤΟΕΒ και Ομάδων, στην σύσκεψη και οι κ. Καβούλας Εμμαν, Ντούρος Χρησ. & Μαρκάκης Νικ., Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος & Διευθυντής του ΓΟΕΒ αντίστοιχα, διευκολύνοντας στο να γίνει πλήρως κατανοητή η υφιστάμενη σήμερα κατάσταση στον ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας.

Οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς δεσμεύτηκαν να προωθήσουν άμεσα και από κοινού τα αιτήματα και τις τεκμηριωμένες προτάσεις των ΤΟΕΒ – Ομάδων Άρδευσης Αργολίδας, προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΤΟΕΒ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 3

Όπως αναφέρουν οι Τ.Ο.Ε.Β. & Ομάδες Άρδευσης Αργολίδας:

«Ευχαριστούμε όλους για το χρόνο που γιορτινές μέρες διέθεσαν στην σύσκεψη αυτή και ελπίζουμε σε άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για το αρδευτικό ζήτημα της Αργολίδας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis