home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πάγωσαν από τον φόβο τους – Σκυλιά επιτέθηκαν σε κοριτσάκια έξω από το σχολείο

Το καταγγελλόμενο περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο, στην Άρια.
Σκυλί

Πάγωσαν από τον φόβο τους μαθήτριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, στην Άρια, όταν είδαν μπροστά τους σκυλιά να κινούνται επιθετικά προς το μέρος τους κατά το σχόλασμα. Το περιστατικό για το οποίο είναι ενήμερη η διεύθυνση του σχολείου, εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στην οδό Τερζάκη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αναγνώστης τα σκυλιά που επιτέθηκαν στα κοριτσάκια, είναι δεσποζόμενα, ευτυχώς χωρίς να προκληθούν δαγκώματα ή άλλες δυσάρεστες συνέπειες.

Το συμβάν που σκόρπισε τον τρόμο στα παιδιά

Όπως καταγγέλλεται: «Χθες, 18 Δεκεμβρίου δεσποζομενα σκυλιά που η ιδιοκτήτρια τα αμολάει στο δρόμο χωρίς καμία επίβλεψη καθημερινά, επιτέθηκαν σε κοριτσάκια του 6ου Δημοτικού. Ευτυχώς χωρίς δαγκώματα ή άλλα δυσάρεστα.

Το σπίτι και συνεπώς ο χώρος εκτός αυτού όπου κινούνται τα σκυλιά βρίσκεται σε απόσταση 30 -40 μέτρων από την κάτω πόρτα του σχολείου κι από εκεί φεύγουν σχεδόν όλα τα παιδιά που αποχωρούν από τη συγκεκριμένη πόρτα.

Όμως και όσα φεύγουν από την πάνω πόρτα του σχολείου, περνάνε από απόσταση άλλων 30 μέτρων περίπου.

Προφανώς τα σκυλιά δεν κινούνται μόνο στον ένα δρόμο.

Για το συμβάν, είναι ενήμερη η διευθύντρια του σχολείου, η οποία και επενέβη τη μέρα του περιοστατικού παίρνοντας τα κορίτσια από το δρόμο όπου είχαν παγώσει από το φόβο τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis