home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χριστούγεννα στο Λυγουριό με εορταστικό παζάρι, μουσική και καλλιτεχνικά εργαστήρια

Πρωτότυπες γιορτινές ιδέες από ποικιλία αντικειμένων που κατασκεύασαν οι εθελοντές, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών.
Χριστούγεννα στο Λυγουριό

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, η Κ.Ε.Δ.ΕΠ., ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» και η μεγάλη εθελοντική ομάδα των φορέων του Λυγουριού, μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα, στο εορταστικό παζάρι που διοργανώνουν, στην πλατεία του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη αγορά, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

Εκεί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην «Ενορία της Αγίας Τριάδος» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πρωτότυπες γιορτινές ιδέες από ποικιλία αντικειμένων που κατασκεύασαν οι εθελοντές, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών.

Χριστούγεννα στο Λυγουριό

Παράλληλα, κατά τη διάρκειά της οι παρευρισκόμενοι θα ταξιδέψουν μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορούς, ενώ θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά στο χώρο για φωτογραφίες και Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis