home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τα τέσσερα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κυνουρίας» για μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικα χωριά στα Κάτω Βέρβενα, στον Αγιάννη, στο Παράλιο Άστρος και στη Καστάνιτσα
Χριστουγεννιάτικο χωριό Καστάνιτσα

Τέσσερα Χριστουγεννίατικα χωριά έχουν δημιουργηθεί φέτος στον Δήμο Κυνουρίας, στα Κάτω Βέρβενα, στον Αγιάννη, στο Παράλιο Άστρος και στη Καστάνιτσα, για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

H Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Α. Αρκαδίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Κάθε χρόνο κατά την διάρκεια των εορτών ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και τις τοπικές κοινότητες δημιουργεί τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κυνουρίας»  για τους μικρούς μας φίλους!

Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά και μέσα από αυτό να προβληθεί ο τόπος μας, να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και να επιμηκυνθούν οι χειμερινές διακοπές.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι φέτος γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια βλέπουμε ότι τα χριστουγεννιάτικα χωριά μας πληθαίνουν αφού αγκαλιάζεται η ιδέα αυτή όλο και περισσότερο από τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Ως  εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα χριστουγεννιάτικα χωριά μας φέτος έγιναν τέσσερα με προσθήκη το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Αγγέλων»  που θα δημιουργηθεί στα Κάτω Βέρβενα και θα λειτουργήσει 23/12-01/01.

Επιπλέον θα λειτουργήσουν: το «Χωριό των Ξωτικών»  στον Αγιάννη 17/12-07/01 και το «Χωριό του Καρυοθραύστη»  στο Π.Άστρος 22/12-07/01. Ενώ το «Χωριό του Αι Βασίλη»  στην Καστάνιτσα έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του από 09/12 και θα λειτουργήσει έως και 01/01.

Όλα τα μικρά θεματικά χωριά θα παραμείνουν ανοιχτά καθ΄όλη την διάρκεια των εορτών με διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα για τα παιδιά και θα σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά να διασκεδάσουμε μαζί μικροί και μεγάλοι!!»

Το Πρόγραμμα

Κυνουρία χριστουγεννιάτικα χωριά πρόγραμμα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis