home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς δρούσαν οι υψηλόβαθμοι Λιμενικοί που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Μία σεσημασμένη γυναίκα για εμπόριο ναρκωτικών φέρεται να είναι και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος – 13 συλλήψεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων
λιμενενικό

Αναταραχή επικρατεί στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος, μετά τη σύλληψη δύο υψηλόβαθμων στελεχών για διακίνηση ναρκωτικών, εκ των οποίων ο ένας διοικητής του λιμενικού σε υπεύθυνη θέση στον Πειραιά. Συνολικά, οι Αρχές προχώρησαν σε 13 συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αξιωματικοί αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν μαζί με 11 ιδιώτες στην αγορά.

Από τους ιδιώτες είναι και τρεις έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους μία σεσημασμένη για εμπόριο ναρκωτικών που φέρεται και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Η εν λόγω γυναίκα αρχικά προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις αποθήκες που χρησιμοποιεί το Λιμενικό Σώμα στον Πειραιά, και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

Τι κατασχέθηκε

Οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης
  • μικροποσότητα κάνναβης
  • σφαίρες και
  • όπλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδιάφθοροι του Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσαν το κύκλωμα από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ εκτιμάται πως δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο.

Αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την έρευνα πάντως να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis