home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίσπευση των εργασιών για την αποκατάσταση του δρόμου Επιδαύρου-Καλλονής ζητά η ΕΛΜΕ Πειραιά

Ενώ έχουν περάσει τρεις μήνες από την κακοκαιρία δεν έχει γίνει καμία εργασία επισκευής του οδικού δικτύου
Δρόμος Κολιάκι Αρχαία Επίδαυρος Μέθανα (7)

Επίσπευση των εργασιών για την αποκατάσταση του δρόμου Επιδαύρου-Καλλονής ζητά η ΕΛΜΕ Πειραιά. Όπως σημειώνει, ενώ έχουν περάσει τρεις μήνες από την κακοκαιρία δεν έχει γίνει καμία εργασία επισκευής του οδικού δικτύου, κάτι το οποίο επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα όλων των κατοίκων της περιοχής και όσων εργάζονται εκεί.

Αναλυτικά, η ΕΛΜΕ Πειραιά αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Επιδαύρου-Καλλονής. Η κακοκαιρία “Daniel”, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν να αντικατασταθεί από παράκαμψη, η οποία οδηγεί σε έναν επικίνδυνο επαρχιακό δρόμο (στενότητα δρόμου με κλειστές-απότομες στροφές, χωρίς προστατευτικές μπάρες, ολισθηρότητα δρόμου, διέλευση άγριων ζώων). Επίσης, αυξάνεται ο χρόνος και το κόστος της σύνδεσης με τις γειτονικές περιοχές λόγω της μεγαλύτερης χιλιομετρικής απόστασης.

Ενώ έχουν περάσει τρεις μήνες από την κακοκαιρία δεν έχει γίνει καμία εργασία επισκευής του οδικού δικτύου, το οποίο επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα όλων των κατοίκων της περιοχής και όσων εργάζονται εκεί.

Οι εκπαιδευτικοί, που έχουν προσληφθεί στα σχολεία του Πόρου και της Τροιζηνίας, ταλαιπωρούνται σωματικά και οικονομικά προκειμένου να επιστρέψουν οδικώς στις μόνιμες κατοικίες τους.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε γενικότερα, ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την επίσπευση της έναρξης των εργασιών του δρόμου, καθώς πια ακόμα και ο ερχομός του χειμώνα, θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες δυσκολίες στις μετακινήσεις και στην ασφαλή των εκπαιδευτικών και των κατοίκων της περιοχής”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis