home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χαμόγελα στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής, έπαιξαν βόλεϊ και καλωσόρισαν τον άγιο Βασίλη στο κλειστό γήπεδο της Αγίας Τριάδας
Τουρνουά βόλει Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου (4)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος εκτός από την διοργανώτρια ΓΕ Ναυπλίου, ο ΑΣ Νεμέας και ο ΓΣ Άργους.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής, έπαιξαν βόλεϊ και φυσικά καλωσόρισαν τον άγιο Βασίλη στο κλειστό γήπεδο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος έφερε δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, μια ακόμα έκπληξη περίμενε μια μικρή φίλη της ΓΕΝ η οποία είχε γενέθλια και της έφερε την τούρτα ο Άγιος Βασίλης, στιγμή την οποία θα θυμάται πάντα.

Το κλειστό γήπεδο της Αγίας Τριάδας γέμισε με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα.

Η ομάδα πραγματοποιεί μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου όπου θα γίνει και η κλήρωση στον πολυχώρο «Φουγάρο», Λαχειοφόρο αγορά με ένα πολύ μεγάλο δώρο, το κινητό τηλέφωνο της Apple, ένα iPhone 15. Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και φυσικά θα υπάρχουν και άλλα πλούσια δώρα τα οποία θα κληρωθούν μαζί με το iPhone 15.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis