home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Της επιτέθηκαν δυο αγέλες αδέσποτα σκυλιά – Πώς κατάφερε να τους ξεφύγει

Η γυναίκα περπατούσε στον ανατολικό περιφερειακό του Άργους, κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, όταν τα περίπου 10 σκυλιά στράφηκαν εναντίον της
Αγέλη σκύλων στο Ναύπλιο αδέσποτα (1)

Επίθεση από σχεδόν 10 ανεξέλεγκτα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία ήταν ανεπτυγμένα σε δύο αγέλες, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου μια γυναίκα που περπατούσε στον ανατολικό περιφερειακό του Άργους, κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Η ίδια περιγράφει πώς κατάφερε να γλιτώσει και ζητά να ληφθούν μέτρα για να μην συμβεί τίποτα χειρότερο.

Η επίθεση και η αντίδραση

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η Βούλα Καπλαντζή:

«Συνέβη και σε μένα. Αυτό που όλοι φοβούνται στην πόλη μας. Σήμερα το πρωί δέχτηκα επίθεση από δύο αγέλες αδέσποτων σκύλων. Γύρω στα δέκα σκυλιά εξαγριωμένα και επιθετικά η μία αγέλη απέναντι στην άλλη, βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά μου, από το πουθενά και στράφηκαν εναντίον μου στον περιφερειακό κοντά στο δεύτερο δημοτικό σχολείο.

Δε θα πω ότι ήμουν ψύχραιμη κάθε άλλο, με τόσα σκυλιά γύρω μου, απλά σαν ιδιοκτήτρια σκύλου ξέρω πως φοβούνται το νερό κ άρχισα να τους ρίχνω με το μπουκαλάκι που είχα στην τσάντα μου, μέχρι που έφτασα σε ασφαλές σημείο.

Και ευτυχώς που ήταν Σάββατο (8 η ώρα), τι θα γινόταν αν ήταν καθημερινή με το συγκεκριμένο δρόμο γεμάτο παιδιά (πολλά από αυτά ασυνόδευτα) που πάνε στο σχολείο;

Το τελευταίο διάστημα αρκετά άτομα έχουν να αναφέρουν κάποιο παρόμοιο περιστατικό στο Άργος. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι αδέσποτα.

Η κατάσταση στην πόλη μας, έχει ξεφύγει.

Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα. Και μην αρχίσετε να ρωτάτε τι κάνουν οι φιλοζωικές; Άλλου ρίξτε τις ευθύνες για αυτό το χάλι.

Υ.γ. Έχετε πάντα μαζί, εφόσον κυκλοφορείτε πεζοί, ένα μπουκαλάκι με νερό. Πραγματικά το φοβούνται και οπισθοχωρούν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis