home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Ορκίστηκε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης – «Σας καλώ όλους στον κοινό αγώνα»

Η τελετή της ορκωμοσίας του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, των κοινοταρχών και των εκπροσώπων των δημοτικών ενοτήτων, έγινε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης
Τζιούμης Ορκωμοσία

Η τελετή της ορκωμοσίας του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, των κοινοταρχών και των εκπροσώπων των δημοτικών ενοτήτων, έγινε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης. Αρχικά, υπήρξε αναγγελία των αιρετών.

Ακολούθησε ο Αγιασμός απ’ τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου κ. κ. Θεόκλητου και ο θρησκευτικός όρκος. Ο Βαγγέλης Γούργαρης, της Λαικής Συσπείρωσης, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, αλλά και οι βουλευτές της Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στην κατάμεστη αίθουσα, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι αυτών που εκλέχθηκαν.

Ορκωμοσία Τζιούμη

“Είναι όρκος συνέπειας, καθήκοντος, προσφοράς, κοινού συμφέροντος. Ο αγώνας μας είναι κοινός. Στόχος μας είναι η συνέπεια των λόγων και των έργων. Ζητώ απ’ τους πολίτες, βοήθεια, συνεργασία, συμμετοχή, κριτική“. Αυτά, είπε, μεταξύ άλλων, στον σύντομο λόγο του, μετά τον θρησκευτικό του όρκο, ο εκ νέου δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

“Θα δουλέψουμε υπέρ του συνόλου των δημοτών. Εμείς βλέπουμε μόνο πολίτες, συνδημότες. Έχουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα με 10 σημεία δράσης. Μπορούμε πολλά και παντού. Είμαστε υπέρ των νόμιμων επενδύσεων. Θέλουμε την ανάπτυξη του δήμου της Τρίπολης. Υπάρχουν καλές προοπτικές. Υπάρχουν όμως και προβλήματα. Στην προηγούμενη θητεία μας, κάναμε αρκετά. Έγιναν και λάθη, υπήρξαν και παραλείψεις και καθυστερήσεις. Τώρα, σας καλώ όλους, στον ”κοινό αγώνα”, για την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας“, είπε με έμφαση ο Κώστας Τζιούμης.

Τζιούμης Ορκωμοσία

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis