home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πληρώνει για υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών

Τη λειτουργία της δομής WeCare.uop.gr και του Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ιδίους πόρους, θα συνεχίσει να στηρίζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
wecare

Με πόρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνεχίζονται οι υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών.

Τη λειτουργία της δομής WeCare.uop.gr και του Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ιδίους πόρους, θα συνεχίσει να στηρίζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στόχος είναι να μη διακοπούν οι παρεχόμενες, δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης, όπως αναφέρει και η σχετική ανάρτηση του Ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη πράξη, στηρίζει την επικοινωνία των φοιτητών – τριών, για συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω της ιστοσελίδας της δομής (wecare.uop.gr).

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, μπορούν να στέλνουν μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Tα Πανεπιστήμια, περιμένουν την εκ νέου προκήρυξη των σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Η συγκεκριμένη δράση, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, υποστηρίχθηκε οικονομικά, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το πρόγραμμα, στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, στήριξε περισσότερους από 500 φοιτητές – τριες του Ιδρύματος, διαθέτοντας, πλέον των 6.000 ωρών, δωρεάν συνεδριών.

Επίσης, διέθεσε και 240.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση, επιμελών φοιτητών – φοιτητριών, που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης, παρείχε συμβουλές υποστήριξης, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής πληροφόρησης, καθώς και τεχνικών αναζήτησης εργασίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis