home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Γαβρήλος: Αλληλοκατηγορίες Υπουργών για την οπαδική βία

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά της, σύμφωνα με τον βουλευτή Αργολίδας
Γιώργος Γαβρήλος

Ο Γιώργος Γαβρήλος , ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, απαντώντας στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Αθλητισμού, στο πλαίσιο της συζήτησης του Προϋπολογισμού ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Βρούτσης ήρθε στην Βουλή και μίλησε για τα θέματα οπαδικής βίας, σα να ήταν άλλο κόμμα στην Κυβέρνηση. Σα να μην έχει ήδη κυβερνήσει 4,5 χρόνια η ΝΔ αυτή τη χώρα.

Και σα να μην έφτανε αυτό μετακύλησε τις ευθύνες στον προηγούμενο Υπουργό της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Πήρε προφανώς παράδειγμα από τον κ. Κικίλια που το καλοκαίρι, εν μέσω των μεγάλων καταστροφών στη Θεσσαλία, κατηγορούσε τον προκάτοχό του, κ. Στυλιανίδη! Η ελληνική κοινωνία στέκεται στο ίδιο έργο θεατής: κρίσιμα ζητήματα που την απασχολούν αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακό τρόπο από την Κυβέρνηση, χωρίς λύσεις. Και όταν η πίεση ζορίζει, πετάνε τις ευθύνες στους προηγούμενους, δικούς τους Υπουργούς.    

Τι καινούργιο στοιχείο ήρθε στα χέρια του Υπουργού και το κατέθεσε χθες, μέσα σε ένα μιντιακό σόου, στην Εισαγγελία, που δεν το είχε πριν φτάσουμε στα όσα τραγικά συνέβησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια;

Τι κάνατε ως Κυβέρνηση από την τραγική δολοφονία  πριν ένα χρόνο, μέχρι σήμερα;

Πέρα από το δώρο που κάνατε στις ΠΑΕ, να στείλετε την Αστυνομία να επιτηρεί το εσωτερικό των γηπέδων, για να τους απαλλάξετε από το κόστος της φύλαξης, τι άλλο έχετε κάνει;

Πως έχουν εφαρμοστεί οι περίφημες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού;   

Έχετε σκοπό να βάλετε το μαχαίρι στις σχέσεις οπαδικής βίας με τις μεγάλες ΠΑΕ; Έχετε σκοπό να αντιμετωπίσετε την ουσία της υπόθεσης;»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis