home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιόνη: Μία γιορτή του μπάσκετ για παιδιά δημοτικού

Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι λιλιπούτειοι αθλητές θα έχουν τη χαρά να πάρουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων, αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες
Μπάσκετ

Μια σπουδαία γιορτή του μπάσκετ με πρωταγωνιστές παιδιά δημοτικών σχολείων θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Ερμιονίδας, τον ΑΟ Κρανιδίου και ενός συλλόγου από τις Σπέτσες, τη Δευτέρα (18/12), στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι λιλιπούτειοι αθλητές θα έχουν τη χαρά να πάρουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων, αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες από τις 15:30 έως τις 18:00. Τα παιδιά θα νιώσουν τα όμορφα συναισθήματα που «γεννά» η συμμετοχή τους στο παιχνίδι, καθώς αυτός είναι και ο σκοπός της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό σ’ αυτές τις ηλικίες, μετέχοντας σε ομάδες, με κύριο μέλημα τον σεβασμό και την προαγωγή της ιδέας του «φίλαθλου πνεύματος».

Στη συγκεκριμένη γιορτή αγώνων, θα λάβουν μέρος μικροί αθλητές μόνο από δημοτικά σχολεία. Θα φιλοξενηθούν και παιδιά από τις Σπέτσες. Επίσης, θα υπάρχουν φαγητά και αναψυκτικά σε μπουφέ (κάθε γονιός μπορεί να φέρει τα δικά του φαγώσιμα). Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την κατάλληλη μουσική «επένδυση», ενώ θα δοθούν δωράκια στους συμμετέχοντες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis