home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απορριπτική απάντηση: Δεν θα περάσει από τη Σπάρτη η Ολυμπιακή φλόγα

Απορριπτική απάντηση έλαβε το Επιμελητήριο Λακωνίας, όσον αφορά το αίτημά του, να περάσει απ’ τη Σπάρτη, η Ολυμπιακή Φλόγα
Ολυμπιακή φλόγα

Απορριπτική απάντηση έλαβε το Επιμελητήριο Λακωνίας, όσον αφορά το αίτημά του, να περάσει απ’ τη Σπάρτη, η Ολυμπιακή Φλόγα, εν’ όψει των Αγώνων του Παρισιού.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έστειλε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ιωάννη Παναρίτη, έγγραφη, ολιγόλογη απορριπτική απάντηση.

Η επιστολή

Η απαντητική επιστολή του Θανάση Βασιλειάδη, προέδρου της Επιτροπής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχει η πόλη της Σπάρτης στη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ΠΑΡΙΣΙ 2024. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, καθώς ο σχεδιασμός της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας έχει από καιρό ολοκληρωθεί μετά από συμφωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις της Ελληνικής Επικράτειας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά σε μια επόμενη διοργάνωση να συμπεριλάβουμε την πόλη σας, της οποίας η ξεχωριστή τελετή κατά την προηγούμενη λαμπαδηδρομία ΤΟΚΥΟ 2020, μας έμεινε αλησμόνητη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis