home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πόσιμο το νερό του Δήμου Ναυπλιέων διαβεβαιώνει η ΔΕΥΑΝ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ανακοινώνει ότι το νερό στις βρύσες των καταναλωτών είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, σε όλο το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.
νερό

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ με αυξημένο αίσθημα ευθύνης προς τους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, ανακοινώνει την άρση της απαγόρευσης χρήσης του παρεχόμενου στο δίκτυο ύδρευσης νερού ως πόσιμο.

Τις τελευταίες 15-20 ημέρες, το δίκτυο ύδρευσης όλου του Δήμου Ναυπλιέων τροφοδοτείται με νερό που πληροί όλες τις ποιοτικές παραμέτρους (χημικές και μικροβιολογικές) της Νομοθεσίας για το Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης.

Μετά την βελτίωση της ποιότητας του νερού, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. επέλεξε να περιμένει να σταθεροποιηθεί η παροχή των πηγών σε ποιότητα και σε ποσότητα ώστε να κάνει τις τελικές ανακοινώσεις, σε μια χρονιά εξαιρετικά απρόβλεπτη λόγω του φαινομένου της λειψυδρίας που επηρέασε τις κύριες πηγές τροφοδοσίας στην περιοχή των Μύλων (πηγές Λέρνης και Αμυμώνης).

Όπως αναφέρει η ΔΕΥΑΝ, “σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και η υδροδότηση της Δ.Ε. Μιδέας μέσω της Δ.Ε.Υ.Α. ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ όπου δεν μπορούσαμε να έχουμε ως Υπηρεσία τον απόλυτο έλεγχο.

Με βασικό μέλημα την υγεία των δημοτών και την υπεύθυνη ενημέρωσή τους, η Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ανακοινώνει ότι το νερό στις βρύσες των καταναλωτών είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, σε όλο το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.

Υψηλή περιεκτικότητα χλωριούχων εμφανίζεται μόνο στην Τ.Κ. Ιρίων, όπου σύντομα με την ολοκλήρωση του έργου «ΎΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. – ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ Δ.Δ ΑΣΙΝΗΣ – ΤΟΛΟΥ – ΙΡΙΩΝ» θα υδροδοτηθεί και η περιοχή των Ιρίων με πόσιμο νερό από τις πηγές των Μύλων.

Με συνεχείς ελέγχους θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για κάθε αλλαγή στην ποιότητα του νερού με υπευθυνότητα και αμεσότητα”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis