home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καινούργιο ανατρεπόμενο φορτηγό αποκομιδής ογκώδων απορριμμάτων απέκτησε ο Δήμος Σικυωνίων

“Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας και την τήρηση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών”, αναφέρει ο Δήμος Σικυωνίων.
Προμήθεια φορτηγού ογκώδων απορριμμάτων

Ένα καινούργιο ανατρεπόμενο φορτηγό όχημα αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων, κλαδιών κ.λ.π. με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ προμηθεύτηκε ο Δήμος Σικυωνίων.

Η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων κλαδιών κ.λ.π. αυτή τη στιγμή εκτελείται από ένα φορτηγό μη ανατρεπόμενο, μοντέλο δεκαετίας 1980 και ένα φορτηγό ανατρεπόμενο μοντέλο δεκαετίας 1990. Λόγω της παλαιότητάς τους τα οχήματα παρουσιάζουν συχνές βλάβες με αποτέλεσμα το μεγάλο κόστος συντήρησής τους και την κωλυσιεργία που προκαλείται στις Υπηρεσίες του Δήμου από τις συχνές επισκέψεις στα συνεργεία επισκευής. Η παλαιότητα επίσης έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη κατανάλωση σε καύσιμα και κατά συνέπεια την επιβάρυνση του περιβάλλοντος με ρύπους.

Προμήθεια φορτηγού ογκώδων απορριμμάτων 1
ΦΩΤΟ: Δήμος Σικυωνίων

Με την αγορά του ανωτέρω οχήματος ο Δήμος Σικυωνίων θα επιτύχει:

  • μείωση του κόστους κινητικότητας, τόσο ως προς το κόστος λειτουργίας όσο και ως προς το κόστος συντήρησης και επισκευής των δημοτικών οχημάτων,
  • περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μείωση της κατανάλωσης των συμβατικών καυσίμων που συνδέονται με την επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου,
  • μείωση της ηχορύπανσης και
  • προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως διαφαίνεται από τα ανωτέρω η συγκεκριμένη προμήθεια είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας και την τήρηση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών“, αναφέρει ο Δήμος Σικυωνίων.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis