home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε κλοπές σε σπίτια και οχήματα

Συνελήφθησαν δύο και αναζητείται άλλος ένας – Πάνω από 13.000 ευρώ η λεία
Διαρρήκτης κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και απόπειρες κλοπών στην Ερμιονίδα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, σε κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών και του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 47 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών και απάτη, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό τους.

Οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 21 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας, έκαναν 2 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια, καθώς και μία κλοπή σε όχημα.

Είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 13.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενδύματα που φορούσαν κατά τη διάπραξη των κλοπών, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis