home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό προμηθεύονται δημόσιες δομές υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

“Η Περιφέρεια, διαθέτοντας από τις δικές της πιστώσεις, από τον προϋπολογισμό της, κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, προκειμένου να καλύπτει κενά που θα έπρεπε να καλύπτονται από το υπουργείο Υγείας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Ιατρικός εξοπλισμός

Συμβάσεις για την προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού που θα κατευθυνθεί προς δημόσιες δομές υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια προβαίνει στην προμήθεια ενός υπερηχοτομογράφου για μαιευτική γυναικολογική χρήση για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενός κλιβάνου αποστείρωσης χειρουργικών οφθαλμολογικών εργαλείων για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπως επίσης και 5 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και ενός καρδιογράφου για τα Κέντρα Υγείας Φιλιατρών και Δημητσάνας, καθώς και για την Π.Ε. Κορινθίας.

Η Περιφέρεια, διαθέτοντας από τις δικές της πιστώσεις, από τον προϋπολογισμό της, κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, προκειμένου να καλύπτει κενά που θα έπρεπε να καλύπτονται από το υπουργείο Υγείας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis