home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: «Κι’ αυτή η νύχτα είναι του Αλέξη»

Συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Άργος: «Κι’ αυτή η νύχτα είναι του Αλέξη»
Γρηγορόπουλος Άργος συγκέντρωση

Με το σύνθημα «Κι’ αυτή η νύχτα είναι του Αλέξη» αντιφασίστριες και αντιφασίστες διοργανώνουν συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ, στην πλατεία Αγίου Πέτρου (πλησίον του “Salud”), στο Άργος.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Πέρασαν ήδη 15 χρόνια από την αστυνομική δολοφονία του 15χρονου αναρχικού Αλέξη Γρηγορόπουλου με μοναδικό έγκλημά του την άρνησή του να αποδεχτεί την δέσμευση της ελευθερίας του.

Πέρασαν ήδη 39 χρόνια από την αστυνομική δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά, ενός ακόμα αγγέλου της εξέγερσης και της αναρχίας που επέλεξε να συγκρουστεί από τα δεκαπέντε του με αυτούς που του λαδώνουν τις αλυσίδες για να μην τρίζουν και ξυπνήσει ο νομοϋποτελής σκλάβος.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και στην υπόθεση της κρατικής δολοφονίας του Αλέξη το κράτος φροντίζει να απαλλάξει τους έμμισθους δολοφόνους του.

Ο Δολοφόνος του 15χρονου κυκλοφορεί ελεύθερος. Η υπόθεση του “πρώην εντίμου βίου” του αμετανόητου δολοφόνου Κορκονέα προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου της μητέρας του Αλέξη, Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για «μεθόδευση έκβασης της δίκης προς όφελος του κατηγορούμενου.

Άλλοι δυο μήνες χωρίς φυλακή για τον καταδικασμένο για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο». Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Ιανουαρίου 2024!

Ίδιες πρακτικές σε όλες τις υποθέσεις κρατικής δολοφονίας. Μάγγος, Μιχαλόπουλος, Φραγκούλης, Σαμπάνης αποτελούν αναλώσιμες ψυχές προκειμένου να κατασκευαστεί ο εσωτερικός εχθρός και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.

Όσο καθόμαστε και καταναλώνουμε την επιβολή άποψης μπροστά στην TV, τόσο περισσότερες ψυχές παιδιών θα εξοντώνουν για να καταστήσουν την βία κοινωνική συνήθεια και να μας οδηγήσουν στην απάθεια και στην υποταγή.

Σήμερα το παιδί των Εξαρχείων, αύριο το παιδί του τσιγγάνικου καταυλισμού, μεθαύριο το δικό σου το παιδί, αλλά τότε δεν θα υπάρχει κανείς για να αντιδράσει.

Να μην συνηθίσουμε τον θάνατο του κάθε Αλέξη».

Γρηγορόπουλος Άργος συγκέντρωση

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis