home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίθεση… σαμουράι στον Πύργο: Αιματηρή συμπλοκή με σπαθί κατάνα

Ο αιμόφυρτος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου
Σπαθί κατάνα σαουράι

Στο νοσοκομείο κατέληξε μετά από συμπλοκή, χθες το απόγευμα, ένας νεαρός Ρομά στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι μετά από επίθεση που δέχθηκε με σπαθί τύπου κατάνα (σαμουράι). Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου στην οδό Πατρών. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου βρήκαν αιμόφυρτο στο έδαφος τον Ρομά.  Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Α.Τ. Πύργου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ilialive.gr, φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον ημεδαπό και δύο Ρομά, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως οι δύο πείραξαν συγγενικό του πρόσωπο και αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη το σπαθί, όμως ερευνάται αν το έχει χρησιμοποιήσει για να αντιμετωπίσει τα δύο άτομα με τα οποία ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο άτομα είχαν ένα ξύλο με καρφιά και εξετάζεται αν με αυτό τραυματίστηκε πάνω στη συμπλοκή ο ΡΟΜΑ ή με το σπαθί που βρήκαν στην κατοχή του ημεδαπού.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis