home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ντροπιαστικές εικόνες σε νηπιαγωγείο – Με κουβάδες… μαζεύουν τη βροχή

Τριτοκοσμική κατάσταση στο 1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου – Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, έσταζε μέχρι και στους κοιτώνες που κοιμούνται τα παιδιά του ολοήμερου
1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου νερά βροχή (4)

Μια σύντομη βροχή ήταν αρκετή για να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, στην περιοχή Κούρτη. Ένα καινούριο σχετικά σχολείο μπάζει νερά σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα η εκπαιδευτική διαδικασία να διεξάγεται μετ’ εμποδίων.

Την Παρασκευή που έβρεχε έσταζε από την οροφή στα γραφεία των νηπιαγωγών μέσα από το φωτιστικό, προκαλώντας κίνδυνο βραχυκυκλώματος. Επίσης έσταζε και στους κοιτώνες που κοιμούνται τα παιδιά του ολοήμερου.

Μάλιστα ορισμένοι από τους γονείς του ολοήμερου διαμαρτυρήθηκαν γιατί αναγκάστηκαν να πάρουν την Παρασκευή νωρίτερα τα παιδιά τους.

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου νερά βροχή (1)

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, υπάρχουν φθορές στην κεραμοσκεπή με αποτέλεσμα όταν βρέχει έξω, να βρέχει και μέσα στο κτήριο!

Ντροπιαστικές οι εικόνες με τους κουβάδες και τα καλάθια των σκουπιδιών να… μαζεύουν τη βροχή. Μια τριτοκοσμική κατάσταση στο Νηπιαγωγείο που εγκυμονεί κινδύνους για εργαζόμενους και παιδάκια.

Παράλληλα, ερώτημα προκύπτει και για την στατική ασφάλεια του σχολικού κτηρίου, εξ αιτίας της παρατεταμένης διάβρωσης και καταπόνησης που δέχεται από τα νερά.

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου νερά βροχή (3)

Οι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί εγγράφως για τις ελλείψεις στις σχολικές υποδομές του Δήμου Ναυπλιέων, ωστόσο δεν έχουν λάβει καμία απάντηση, σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει τους χειμερινούς μήνες στο 1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας με πολύωρη βροχόπτωση…

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου νερά βροχή (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis