home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οργή για υποψήφιο δήμαρχο: «Έχει εξαπατήσει πολλούς σε Τρίπολη και Γορτυνία»

Ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος φέρεται να αποσπούσε χρήματα από πολίτες με πρόσχημα ανύπαρκτα προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης
Ευρώ λεφτά

Επεισοδιακό ήταν το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο είναι επικεφαλής παράταξης ο υποψήφιος δήμαρχος στην Αττική, που φέρεται να έχει καταχραστεί μεγάλα ποσά από πολίτες καθώς φέρεται να τους έταζε ανύπαρκτα προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης. 

Άνθρωποι που ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα του συγκεκριμένου υποψήφιου δημάρχου, βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να τον συναντήσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Την εμφάνιση της όμως έκανε η αστυνομία την οποία κάλεσε ο ίδιος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τι απαντά ο δικηγόρος του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο υποψήφιος δήμαρχος τους παρέπεμπε σε συνεργάτες του Υπουργείου Ανάπτυξης που δεν υπάρχουν, ενώ τους έδινε ακόμη και αποδεικτικά που φέρουν το λογότυπο του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης του οποίου το όνομα φέρεται να χρησιμοποιούσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, με αποκλειστική δήλωση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διαχώρισε τη θέση του και δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των καταγγελλόντων εφόσον αποδειχθεί απάτη.

Όπως ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου, ο υποψήφιος που κατάγεται από τη Γορτυνία, φέρεται να έχει εξαπατήσει πολλούς στη Τρίπολη και σε χωριά της Γορτυνίας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis