home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Προσδιορίστηκε ο προγραμματισμός δράσης της ΟΕΒΕ Άργους

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
ΟΕΒΕ Άργους (1)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Άργους με τη συμμετοχή των Προέδρων και Εκπροσώπων των Σωματείων μελών της από ολόκληρο το νομό.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός δράσης της ΟΕΒΕ Άργους πάνω σε θέματα όπως:

  • Νέο φορολογικό νομοσχέδιο
  • Μέτρα προστασίας διαφύλαξης και αποζημίωσης των Επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων.
  • Γέφυρες συνεργασίας με τους τέσσερις Δήμους του Νομού και το Επιμελητήριο Αργολίδας
  • Άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών και του Επιμελητηρίου Αργολίδας, για την οικονομική ανάκαμψη της εμπορικής και βιοτεχνικής ζωής του Άργους, την επίλυση προβλημάτων χρήσεων γης με τα νέα Τ.Π.Σ καθώς και την μείωση των υπέρογκων δημοτικών τελών.

Ενώ παράλληλα τέθηκαν οι βασικοί πυλώνες που αφορούν τη βελτίωση της θέσης, του ρόλου της ΟΕΒΕ Άργους στην ευημερία, αλλά και στην προστασία απέναντι σε κάθε κρίση που αντιμετωπίζουν οι Επαγγελματίες Βιοτέχνες Έμποροι του Νομού Αργολίδας.

ΟΕΒΕ Άργους 2

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η ΟΕΒΕ Άργους και τα πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη της να εργαστούν πιο στενά και να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμο μέσο σε κλαδικό ή τοπικό επίπεδο με στόχο τη δυναμική εκπροσώπηση των Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων στο Νομό Αργολίδας.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους Θεόδωρος Γαβρίλος τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ότι «Είναι η ώρα να ανανεωθούμε, αν χρειαστεί να αλλάξουμε, να προσαρμοστούμε, να απαιτήσουμε και κυρίως να πείσουμε τα μέλη μας, αλλά και τους εαυτούς μας, πως η συσπείρωση, η συνοχή, η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα είναι μονόδρομος για να πετύχουμε στο επιχειρείν και στο συνδικαλίζεσθαι.

Αν θέλουμε να έρθει η αλλαγή πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς», τόνισε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους κλείνοντας την ομιλία του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis