home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Γαβρήλος για συνταξιούχους: «Διεκδικούν αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των Συνταξιούχων
Γαβρήλος συνταξιούχοι (1)

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος βρέθηκε στο πλευρό των συνταξιούχων που διαδήλωσαν στην Αθήνα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, δηλώνοντας πως «διεκδικούν αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται:

«Οι πολιτικές της Κυβέρνησης που τροφοδοτούν την ακρίβεια και συντηρούν την αισχροκέρδεια, την ώρα που μισθοί και συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι, σέρνουν σε μια ακόμη κρίση επιβίωσης ολόκληρη την κοινωνία.

Ο Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ χαιρετίζει τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων. Η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα απέδειξε πως οι άνθρωποι που έχουν πια ολοκληρώσει τον εργασιακό τους βίο, δεν είναι απόμαχοι. Με παλμό και σθένος διεκδικούν τα αυτονόητα: αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Γαβρήλος συνταξιούχοι (2)

Η ΝΔ οφείλει άμεσα να επαναφέρει την 13η Σύνταξη, που για ιδεοληπτικούς λόγους κατήργησε από την πρώτη μέρα διακυβέρνησής της. Οφείλει επίσης να αποδώσει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους αλλά και να προχωρήσει σε μια γενναία αύξηση των συντάξεων, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει το κύμα ανατιμήσεων, έτσι ώστε να μην δούμε ξανά στη χώρα μας συνταξιούχους με κομμένο ρεύμα και με αδυναμία πρόσβασης σε βασικά είδη διατροφής.

Σε κάθε επόμενο αγώνα που οι συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες των Συνταξιούχων αποφασίσουν να οργανώσουν, κλιμακώνοντας την δράση τους, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, όπως και σήμερα, θα είναι εκεί, στηρίζοντας το αυτονόητο δικαίωμα, μετά από τόσα χρόνια εργασίας, να ζουν με ψηλά το κεφάλι και όχι ως επαίτες μιας Κυβέρνησης που αντιμετωπίζει την κοινωνία με αναλγησία και εμπαιγμό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis