home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκηση

Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο φάκελος διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη”, συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η επανυποβολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της σχετικής πλατφόρμας, του φακέλου μεγάλου έργου (ΦΜΕ) αναφορικά με την ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη”, συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η ομάδα Jaspers ενημέρωσε ότι ολοκλήρωσε το έργο της αναφορικά με την υποστήριξη του φακέλου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω ΣΔΙΤ.

Σημειώνεται ότι η Jaspers αποτελεί καρπό συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) και της Γερμανικής Τράπεζας Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW).

Διαβάστε ακόμα

Πρόκειται για ένα μέσον παροχής τεχνικής βοήθειας στις ευρωπαϊκές χώρες που εντάχθηκαν στην Ε.Ε. μεταξύ 2004 και εντεύθεν, με σκοπό να προσφέρει στα εν λόγω κράτη – μέλη την απαιτούμενη υποστήριξη για την προετοιμασία μεγάλων έργων υψηλής ποιότητας, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button