home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαλτέζος και Χρόνης πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Ποιος είναι ο τρίτος δήμαρχος που φέρεται να είναι στους επικρατέστερους για το συλλογικό όργανο των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Μαλτέζος Χρόνης

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του in.gr τρεις είναι οι σχεδόν βέβαιοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου που θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου στις εκλογές που θα διεξαχθούν τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Μεταξύ αυτών οι δύο προέρχονται από την Αργολίδα, εκ των οποίων ο ένας είναι νεοεκλεγείς.

Σήμερα Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, είναι ο Δημήτρης Καμπόσος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος όμως δεν επανεκλέχθηκε και ως εκ τούτου δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του συλλογικού οργάνου της Πελοποννήσου.

Οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι

Η πρώτη υποψηφιότητα είναι του Τάσου Χρόνη, δημάρχου Επιδαύρου, ο οποίος επανεκλέχθηκε Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και ενδεχομένως θα επιχειρήσει να γίνει και πρόεδρος της ΠΕΔ.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από τη Νότια Πελοπόννησο και είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος που εκλέχθηκε και αυτός από την πρώτη Κυριακή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το in.gr, διεκδικητής για την προεδρία της ΠΕΔ αναμένεται να είναι και ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Αν καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος, η ΠΕΔ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να έχει στη ανώτατη διοικητική θέση δήμαρχο από το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Λογικά θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις προαναφερθέντες να είναι οι επικρατέστεροι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis