home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δράσεις εξωστέφειας για το μοναδικό ελαιόλαδο Κρανιδίου

Το Επιμελητήριο Αργολίδας έδωσε βροντερό παρών στην 11η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου – Τι δήλωσε ο πρόεδρός του Φώτης Δαμούλος
134 3635 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜmeΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ350

Το Επιμελητήριο Αργολίδας συμμετείχε και αυτή τη χρονιά στη σημαντική για τον πρωτογενή τομέα της Αργολίδας, «11η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου» που πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από το μεράκι και το ενδιαφέρον των διοργανωτών να παρουσιάσουν μια αντιπροσωπευτική γιορτή, που συνδύασε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της ελιάς, αλλά και το ελαιόλαδο της Ερμιονίδας, τα οποία άλλωστε είναι γνωστά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

134 3635 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜmeΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ347

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το Επιμελητήριο Αργολίδας, χαιρετίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει όλες αυτές τις σημαντικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην αύξηση της εξωστρέφειας, δίνοντας έμφαση στη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία-την οποία όπως γνωρίζετε με συνεχείς δράσεις στηρίζουμε-τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα εν γένει. Για τους λόγους αυτούς αποτελεί μονόδρομος στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που βιώνουμε η ανάληψη κοινών δράσεων, η συνεχής εξέλιξή και διεύρυνσή προς όφελος της περιοχής μας με τη διοργάνωση».

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν πέραν του Προέδρου του, οι κ.κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος Α’ Αντιπρόεδρος, Δανούσης Εμμανουήλ Οικονομικός Επόπτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων και Μαγκλάρας Δημήτριος Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis