home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποστρατεύθηκε ο πρώην λιμενάρχης Ναυπλίου και Κορίνθου Παναγιώτης Κοντός

Εθιμοτυπική επίσκεψη με το νέο Λιμενάρχη Κορίνθου, Πλοίαρχο (Λ.Σ.) Νικόλαο Παπακωνσταντίνου, τον Μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο κ.α.
Κοντός αποστρατεία Κόρινθος (2)

Αποστρατεύθηκε ο πρώην λιμενάρχης Ναυπλίου και μέχρι πρότινος λιμενάρχης Κορίνθου Παναγιώτης Κοντός. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου με τον νέο Λιμενάρχη Κορίνθου, Πλοίαρχο (Λ.Σ.) Νικόλαο Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενοι από τον Υποπλοίαρχο Δημήτριο Χρόνη, Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και οι κ. Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους κ. Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους αναμνηστικά δώρα και το βιβλίο “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κοντός αποστρατεία Κόρινθος (1)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis