home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην πόρτα της εξόδου η συντριπτική πλειοψηφία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής έχουν ήδη αποφασίσει να αποχωρήσουν, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα
ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με το κόμμα να βρίσκεται ένα βήμα από τη διάλυση. Η ίδια εικόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το tharrosnews.gr επικρατεί και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μελών έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κοινός τόπος όλων είναι η έντονη κριτική που ασκούν στη νέα ηγεσία και τις ενέργειες του προέδρου της παράταξης, Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει τα στελέχη του κόμματος και να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο διορισμός νέων προσώπων σε θέσεις ευθύνης από τη νέα ηγεσία, αλλά και η ανακοίνωση διαγραφών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακάμπτοντας συνολικά τα όργανα και τις συλλογικές διαδικασίες του κόμματος.

Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι ότι μετά την αποχώρηση των μελών της “Ομπρέλας”, μόλις ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται να είναι και τα μέλη της ομάδας των «6+6», όπου συμμετέχει και ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis