home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Ναυπλιώτης Γυναικολόγος Βασίλης Καρούντζος βραβεύτηκε για μελέτη του σε διεθνές συνέδριο

Διεθνής Διάκριση για το Ναυπλιώτη Μαιευτήρα – Γυναικολόγο – Παιδογυναικολόγο σε Παγκόσμιο Συνέδριο της Παιδικής – Εφηβικής Γυναικολογίας
Βασίλης Καρούντζος

Διεθνής Διάκριση για το Ναυπλιώτη Μαιευτήρα – Γυναικολόγο – Παιδογυναικολόγο Βασίλη Καρούντζο, καθότι μελέτη του που παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Παιδικής – Εφηβικής Γυναικολογίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βελιγράδι της Σερβίας με τίτλο “Improvement of anorexia nervosa female adolescents’ sexuality after complete weight restoration”, βραβεύτηκε ως μια εκ των κορυφαίων του Συνεδρίου.

Μάλιστα ως βραβευθείσα, συμπεριελήφθη στη θεματολογία του Παγκοσμίου φήμης Περιοδικού Journal of Pediatric and Adolescent Gynecology.

Η δήλωση

Ο ίδιος δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή πάντα να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμοίβονται, ειδικότερα όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου με πρωτοποριακές μελέτες σε τέτοια Συνέδρια Παγκοσμίου Εμβέλειας και υψηλής Επιστημοσύνης.

Στόχος μας είναι να παραμένουμε πάντα ενήμεροι με βάση τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες, με σκοπό να μπορούμε να παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας στα νεαρά κορίτσια ήδη από τη μικρή τους ηλικία, αργότερα στην εφηβεία και μετέπειτα στην ενήλικο ζωή τους».

Βασίλης Καρούντζος

Ο Βασίλης Καρούντζος

Ο Βασίλης Καρούντζος, είναι ένας από τους λίγους τον αριθμό παγκοσμίως, πιστοποιημένους Εξειδικευμένους Γυναικολόγους στην Παιδική και Εφηβική Γυναικολογία.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρική Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Παίδων «Μητέρα».

Μέσα από τις εκατοντάδες εργασίες και μελέτες που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Διεθνή Συνέδρια, έχει καταφέρει να εδραιωθεί Επιστημονικά στο Παγκόσμιο Στερέωμα της εν λόγω Εξειδίκευσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis