home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαθητές γυμνασίου από το Ναύπλιο στην Παλαιόχουνη – Τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης

Απευθυνόμενος στα παιδιά ο Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε για μία ακόμα φορά τον σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας
Μαθητές Ναύπλιο Παλαιόχουνη

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου, με το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, ο κύκλος προγραμματισμένων επισκέψεων γυμνασιόπαιδων από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, τις οποίες διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ξεναγήθηκαν σήμερα στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη της Αρκαδίας.

Απευθυνόμενος στα παιδιά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε για μία ακόμα φορά τον σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας, κάλεσε δε τους μαθητές και τις μαθήτριες να προωθήσουν ενεργά την έννοια της ανακύκλωσης στις πόλεις τους.

Συνολικά, την μονάδα στην Παλαιόχουνη -μετά την ολοκλήρωση των ξεναγήσεων σχολείων σε αυτή- επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες από 3 γυμνάσια της Μεσσηνίας, 2 της Αργολίδας κι από ένα της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis