home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ΟΕΒΕ Άργους αντιδρά στα νέα φορολογικά μέτρα

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους δηλώνει τη συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου
Φορολογία

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους δηλώνει τη συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10:00πμ στο Άργος στη πλατεία του Αγίου Πέτρου μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο και στο Ναύπλιο στη  πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της η ΟΕΒΕ Άργους:

«Η Κυβέρνηση δείχνει ότι αγνοεί την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μετά από την υπερδεκαετή οικονομική και κοινωνική κρίση, λόγω μνημονίων, πανδημίας, ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας και πληθωρισμού.

Η μνημονιακή δεκαετία της υπερφορολόγησης είναι ακόμα νωπή στις μνήμες των ελευθέρων επαγγελματιών, καθώς οι αρνητικές συνέπειες της, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ένα σημαντικό κομμάτι αυτών. Και σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να γίνει πλήρως αντιληπτό ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δηλαδή η “ραχοκοκαλιά” της Ελληνικής οικονομίας πλέον δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν!

Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα και λέμε:

  • ΟΧΙ στη στοχοποίηση
  • ΟΧΙ στον αφανισμό των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για όλους εμάς το ζήτημα αυτό αποτελεί ζωτικής σημασίας ζήτημα για την ύπαρξή μας και την αξιοπρέπειά μας και ως εκ τούτου είναι αδιαπραγμάτευτο.

Καλούμε τα μέλη μας Επαγγελματικά, Βιοτεχνικά, Εμπορικά Σωματεία του Νομού Αργολίδας να  συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τη Τετάρτη 22/11/2023 στις 10:00πμ στο Άργος στη πλατεία του Αγίου Πέτρου μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο και στο Ναύπλιο στη  πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis