home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Κόρινθο

Συνάντηση και συνεργασία με τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο και την πρόεδρο Μαρία Χρισταρά και στελέχη της διοίκησης του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου – Foundation Kalou
Συναντήσεις του Νίκα στην Κόρινθο

Συνάντηση και συνεργασία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στην Κόρινθο, με τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Αντικείμενο αποτέλεσε η πρωτοβουλία της Μητρόπολης Κορίνθου για την δημιουργία ενός διορθόδοξου πνευματικού ιδρύματος και συνεδριακού κέντρου, σε έκταση 35 στρεμμάτων στην περιοχή του Λουτρακίου.

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών από την ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου, εξετάστηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης του πιο πάνω έργου από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2021 – 2027 και -σε συνεργασία με την κυβέρνηση- από το τομεακό πρόγραμμα του αρμόδιου υπουργείου.

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε συνάντηση με την πρόεδρο Μαρία Χρισταρά και στελέχη της διοίκησης του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου – Foundation Kalou.

Συναντήσεις του Νίκα στην Κόρινθο 1
ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το εν λόγω Ιδρυμα, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τους, με αντικείμενο δράση ενθάρρυνσης της ανάπτυξης της τέχνης της μουσικής στην ΠΕ Κορινθίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis