home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Πτωχός και περιφερειακοί σύμβουλοι συζήτησαν και ξεκινούν εντατικά δουλειά

Πρώτη συνάντηση του εκλεγμένου περιφερειάρχη με τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου
Πτωχός Μητσοτάκης Κόρινθος (4)

Συνάντηση με όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους είχε σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, στη συνάντηση εργασίας που έγινε στην Τρίπολη, έγινε διεξοδική συζήτηση για τους στόχους της νέας περιφερειακής αρχής, τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και τις προτεραιότητες που θα δοθούν σε κάθε περιφερειακή ενότητα και συνολικά.

Σε αυτό το πρώτο ραντεβού δεν έγινε κουβέντα για το μοίρασμα θέσεων σε πρόσωπα. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις, έγινε ένας δημιουργικός διάλογος και, όπως συμφωνήθηκε, ξεκινά εντατικά δουλειά όλος ο εκλεγμένος συνδυασμός.

Ένα κομμάτι στο οποίο αναμένεται να εστιάσει ο Δημήτρης Πτωχός και οι συνεργάτες του είναι η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο σύνολό τους, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis