home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ψάχνουν την αρχηγό της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη σε Αττική, Αργολίδα και Τροιζηνία

Αστυνομικός μεταξύ αυτών που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τους συλληφθέντες
astynomia αστυνομία

Μία άγνωστη γυναίκα η οποία αναζητείται, φέρεται -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- να είναι το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) στις ευρύτερες περιοχές της Αττικής, της Αργολίδας και της Τροιζηνίας και αποτελούνταν από 4 ημεδαπούς, ηλικίας 25 έως 62 ετών και 2 αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και περιλαμβάνει εγκληματικές οργανώσεις τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σε περιοχές της της Κορινθίας και της Ικαρίας.

Για την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, της Κορινθίας, της Τροιζηνίας, της Ερμιονίδας, της Αρκαδίας, της Ικαρίας και των Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Σάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας και 2 αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ., όπου συνελήφθησαν 11 ημεδαποί, ηλικίας 23 έως 62 ετών και 3 αλλοδαποί, ηλικίας 28, 30 και 46 ετών, αντίστοιχα, μέλη των οργανώσεων.

Εγκληματική οργάνωση ναρκωτικά

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, ένα εκ των οποίων βρίσκεται ήδη έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης.

Στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 34 άτομα, τα οποία προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από τους συλληφθέντες. Ανάμεσά τους είναι και ένας αρχιφύλακας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis