home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται η πρώτη εκδήλωση «Job Ready» της ΔΥΠΑ

Η διοργάνωση των «Job Ready» έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται η πρώτη εκδήλωση «Job Ready» της ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση «Job Ready by DYPA» το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023,  στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21), από τις 10:00 έως τις 18.00.

Σε συνέχεια των νέων δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών ουσιαστικής στήριξης όσων αναζητούν εργασία, η ΔΥΠΑ εγκαινιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων συμβουλευτικών υπηρεσιών «Job Ready by DYPA».

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες «Ημέρες Καριέρας», στις οποίες έχουν πλέον ενταχθεί εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops), καθώς και τα αντίστοιχα διαδικτυακά σεμινάρια (e-workshops), των οποίων οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους, η διοργάνωση των «Job Ready» έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα  σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στον τομέα της αναζήτησης εργασίας και της κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούν εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΔΥΠΑ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη της, καθώς επίσης από εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και HR managers επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/job-ready-by-DYPA

Οι θεματικές

Οι θεματικές αφορούν:

  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Βελτίωση βιογραφικού
  • Προετοιμασία συνεντεύξεων
  • Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας
  • Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας
  • Διαμόρφωση business plan

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis