home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Οι Φίλοι του Θεάτρου πάνε σε εκλογές

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο «Θεατροδρόμιο – Οι Φίλοι του Θέατρου στο Ναύπλιο»
Θεατροδρόμιο Ναυπλίου σκηνή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Θεατροδρομίου – Οι Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο», ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στον κάτω χώρο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, θα γίνει η γενική συνέλευση απολογισμού των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Θεατροδρομίου προσκαλεί όσες και όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στέλνοντας μήνυμα στο email: [email protected].

Όπως σημειώνει το «Θεατροδρόμιο»:

«Μετά από αρκετά χρόνια, και τον εγκλεισμό λόγω τηςπανδημίας, οι εκλογές που θα γίνουν είναι η αφορμή, και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Θεατροδρομίου προσκαλείόλες/ους, να ξανανταμώσουμε, να μοιραστούμε ιδέες και όνειρα, και να συζητήσουμε για τις δράσεις τις οποίες προγραμματίζουμε, αλλά και τις προτάσειςσας για νέες δράσεις.

Ο Σύλλογος χρειάζεται την ετήσια συνδρομή των μελών (10 ευρώ). Λόγω της πανδημίας, θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις των μελών μόνο για τα 2 τελευταία έτη (2022 και 2023). Ήδη προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε όμορφες ιδέες, και χρειαζόμαστε υλικά.. η συνδρομή είναι απαραίτητη».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis