home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας δίπλα στους 2 διωκόμενους για τον πλειστηριασμό

Η αστική δικαιοσύνη σέρνει σε δίκη δύο μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών για τη συμμετοχή τους σε κινητοποίηση ενάντια στο πλειστηριασμό λαϊκής ιδιοκτησίας στο Άργος το 2017
Σπίτι κλειδί

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους διωκόμενους που πήγαν να εμποδίσουν πλειστηριασμό στο Άργος και απευθύνει πλατύ αγωνιστικό κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Η αστική δικαιοσύνη σέρνει σε δίκη, σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, δύο μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών για τη συμμετοχή τους σε κινητοποίηση ενάντια στο πλειστηριασμό λαϊκής ιδιοκτησίας στο Άργος το 2017, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο οποίος καθιστά “ιδιώνυμο” αδίκημα την αντίσταση στους πλειστηριασμούς.

«Πρέπει όλοι μας το επόμενο διάστημα, με μπροστάρηδες τα εργατικά μας σωματεία να εντείνουμε την πάλη για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Σήμερα είναι περισσότερο επιτακτικό από ποτέ αυτός ο αγώνας να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερα σωματεία, εργαζόμενους και φορείς. Παράλληλα με την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Να κάνουμε όλοι μαζί πράξη το σύνθημα: “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”», σημειώνει το Σωματείο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis