home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το δημοτικό καταφύγιο Τρίπολης ανοίγει την πόρτα του στους εθελοντές

Στο καταφύγιο της Τρίπολης υπάρχουν πάρα πολλά υπέροχα σκυλιά, που εκτός από ιατρική περίθαλψη, τροφή και καθαριότητα, χρειάζονται επαφή με ανθρώπους, κοινωνικοποίηση, σωστή εκτόνωση και προώθηση για υιοθεσία
Σκύλος

Το δημοτικό καταφύγιο Τρίπολης ανοίγει την πόρτα του στους εθελοντές για πρώτη φορά σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Ο εθελοντισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην ομαλή λειτουργία ενός καταφύγιου και οφείλει πάντα να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα διαχείρισης.

Στο καταφύγιο της Τρίπολης υπάρχουν πάρα πολλά υπέροχα σκυλιά, που εκτός από ιατρική περίθαλψη, τροφή και καθαριότητα, χρειάζονται επαφή με ανθρώπους, κοινωνικοποίηση, σωστή εκτόνωση και προώθηση για υιοθεσία.

Ένα οποιοδήποτε καταφύγιο, για να μην λειτουργεί απλά ως ένας χώρος όπου βάζουμε σκυλιά που δεν θέλει κανείς, πρέπει να είναι ανοιχτό και τα σκυλιά που διαμένουν εκεί προσωρινά πρέπει να είναι ορατά, και να έχουν ονόματα, ιστορίες, αξιοπρεπή καθημερινότητα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, και οι εθελοντές μπορούν και πρέπει να βοηθούν σε όλα αυτά.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στο καταφύγιο ώστε να σας ενημερώσουν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis