home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πουλάς: «Καθυστέρηση χωρίς τέλος στα έργα διανομής νερού από δίκτυα Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια – Μπόρσια»

Απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς σχετικά με το πρόβλημα έλλειψης νερού άρδευσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των περιοχών Μοναστηράκι – Μυκήνες – Φίχτια – Μπόρσια και Κουτσοπόδι

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς σχετικά με το πρόβλημα έλλειψης νερού άρδευσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των περιοχών Μοναστηράκι – Μυκήνες – Φίχτια – Μπόρσια και Κουτσοπόδι, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών αναφέρει τα εξής:

«Το υποέργο «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ, ΜΥΚΗΝΕΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΦΙΧΤΙΑ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» με προϋπολογισμό 8.370.000,00 (με Φ.Π.Α. 24%). δημοπρατήθηκε στις 3-8- 2021. Επειδή δεν ανανέωσε τις προσφορές ο ανάδοχος ο διαγωνισμός ακυρώθηκε. Για την εκκίνηση της επαναδημοπράτησης: Επικαιροποιείται η μελέτη. Σε περίπτωση αλλαγής της, απαιτείται έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης. Στη συνέχεια θα ανασυνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης, τα οποία θα προεγκριθούν από τη Διαχειριστική Αρχή ( Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Άμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων/Μονάδα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΓΤΑΑ Προγράμματος).

Μετά την προέγκριση από την Διαχειριστική Αρχή μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιανουάριο 2024

Δείτε αναλυτικά την απάντηση εδώ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis