home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Εκπαιδευτικοί δέρνονται και τους ζητούν και τα ρέστα

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας στέκεται στο πλευρό των δασκάλων και ζητά τη λήψη μέτρων για το δημοτικό σχολείο Νέας Κίου
Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας καταδικάζει το γεγονός του ξυλοδαρμού της εκπαιδευτικού του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου από γονέα μαθητή Ρομά και εκφράζει τη συμπαράσταση του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος:

«Θεωρούμε, ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου της Νέας Κίου εκτελεί τα καθήκοντα του με συνέπεια και επάρκεια και ζητάμε τη μη άσκηση δίωξης εις βάρος τους για τα γεγονότα. Επίσης, πιστεύουμε, ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από την τοπική αυτοδιοίκηση με τον επανακαθορισμό των χωροταξικών ορίων του σχολείου, τον διορισμό φύλακα, την έκδοση κάρτας μόνιμου κατοίκου για τους μαθητές Ρομά, τη συνεχή παρουσία κοινωνικού λειτουργού και ψυχολόγου από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για τη βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του σχολείου για την αποτροπή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον».

Επίσης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας ζητά την αύξηση των τμημάτων ΖΕΠ για την ουσιαστικότερη παιδαγωγική στήριξη και ενίσχυση των μαθητών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis