home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Αλληλεγγύη στα δύο μέλη του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Το ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας καταγγέλλει το Κράτος για αυταρχισμό
Απετράπησαν 3 πλειστηριασμοί στο Άργος

Το ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας-Κορινθίας καταγγέλλει τον «αυταρχισμό Κράτους και κυβέρνησης καθώς σέρνει στα δικαστήρια 2 μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, για τη συμμετοχή τους σε κινητοποίηση ενάντια στο πλειστηριασμό λαϊκής ιδιοκτησίας στο Άργος το 2017, με βάση το πλαίσιο ποινικοποίησης των συγκεκριμένων αγώνων, που ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Είναι προφανής ο στόχος της κυβέρνησης που υπηρετώντας τα συμφέροντα και τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, επιχειρεί να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου και υποταγή στη βαρβαρότητα που βιώνει η εργατική τάξη και ο λαός συνολικά.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στα 2 μέλη του κινήματος και δηλώνουμε ότι είναι γελασμένοι κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι αν νομίζουν ότι θα σταματήσουν με τέτοιες ενέργειες τη πάλη του εργατικού – λαϊκού κινήματος για το δίκιο! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis