home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ΔΑΟΚ Αργολίδας ψάχνει κτηνίατρο και επόπτη δημόσιας υγείας

Προκήρυξη για δύο θέσεις εργασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Π.Ε. Αργολίδας

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη αναγκών της ΔΑΟΚ.

Θα προσληφθούν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).

Οι δύο ειδικότητες

Οι ειδικότητες για τη συγκεκριμένη προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:

  • ΠΕ Κτηνιάτρων – 1 θέση
  • ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας – 1 θέση

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Παρ. Οδός Ναυπλίου – Ν. Κίου, Τ.Κ. 21100, Ναύπλιο, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κας Κοράλλη Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 27523-60347).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών
προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis