home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Λύθηκαν απορίες που απασχολούν γονείς και παιδιά για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοέμβριου η εκδήλωση της Ένωσης γονέων του Δήμου Ναυπλιεων στο «Φουγάρο»
Φουγάρο εκδήλωση Ναύπλιο (3)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοέμβριου η εκδήλωση της Ένωσης γονέων του Δήμου Ναυπλιέων στο «Φουγάρο» σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με θέμα «Γονείς-Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός». 

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Δεμερτζή. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν γονείς και παιδιά σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και γεννήθηκε η ανάγκη για μια συνέχεια τέτοιου είδους συναντήσεων, καθώς η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια πρώτη εισαγωγή και γνωριμία με τον εισηγητή και το θέμα.

Φουγάρο εκδήλωση Ναύπλιο (1)

Από τη μεριά της η Ένωση γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν αυτή την πρώτη προσπάθεια και όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της και δεσμεύεται πως θα υπάρχει συνέχεια σε συναντήσεις, ημερίδες και ενημερώσεις για ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων, γονείς και μαθητές.  

Επίσης ευχαριστεί τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου για την εξαιρετική ιδέα και τη συνεργασία, το «Φουγάρο» για την παραχώρηση του χώρου, τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων του 1ου δημοτικού και του 2ου Γενικού Λυκείου, τα παιδιά της Στ’ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου που πραγματοποίησαν τα δρώμενα πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν καθώς και τον δάσκαλό τους κ. Στέλιο Καρατάσο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis