home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός οδηγός του ΚΤΕΛ – Το λεωφορείο κρεμάστηκε σε γκρεμό

Ο 47χρονος οδηγός έπαθε ανακοπή καρδιάς ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο από Τρόπαια προς Τρίπολη – Σε σοκ η μοναδική επιβάτης.
Λεωφορείο Λαγκάδια τροχαίο (2)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη κοντά στα Λαγκάδια του Δήμου Γορτυνίας, στην Αρκαδία, με έναν οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ να χάνει τη ζωή του όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι.

Το δυστύχημα συνέβη στο Λευκοχώρι Αρκαδίας, με τον 47χρονο άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο, ενώ το λεωφορείο έφθασε να κρέμεται οριακά σε γκρεμό.

Στο λεωφορείο επέβαινε μια κοπέλα η οποία είναι καλά στην υγεία της.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και 14 άνδρες της πυροσβεστικής.

Λεωφορείο Λαγκάδια τροχαίο (1)
Φώτο: fb (Λαγκαδινά Νέα)

Όπως αναφέρει ο Κανέλλος Γιαννικόπουλος στην ομάδα «Λαγκαδινά Νέα» στο facebook:

«Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Λαγκάδια (θέση σπαστήρα).

Το λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του και κρεμάστηκε στο γκρεμό, από αιφνίδιο αδιαθεσία του οδηγού, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρόπαια προς Τρίπολη, μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία κοπέλα επιβάτης που ευτυχώς είναι καλά, αλλά υπέστη τρομερό σοκ, ενημέρωσε επιτόπου, έσπευσαν Πυροσβεστική, το Α.Τ. Δημητσάνας, το ασθενοφόρο απο το Κ.Υ. Δημητσάνας, επίσης ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Κούλης Ευστάθιος.

Μέχρι αυτήν την ώρα γίνονται προσπάθειες να τραβηχτεί το λεωφορείο αφού ανέσυραν τον οδηγό του, που δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός. Κρίμα για τον Άνθρωπο που ήταν νέος».

Λεωφορείο Λαγκάδια τροχαίο (3)
Φώτο: fb (Λαγκαδινά Νέα)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis