home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιοι κέρδισαν στα Αρχαιοελληνικά Καλλιστεία Ομορφιάς που έγιναν στο Λουτράκι (Βίντεο)

Το πρόγραμμα τις εκδήλωσης περιλάμβανε μπαλέτο και αρχαιοελληνική μουσική με πιστά αντίγραφα των μουσικών οργάνων της εποχής εκείνης
Αρχαιοελληνικά καλλιστεία

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στο Λουτράκι, πραγματοποιήθηκαν τα «Αρχαιοελληνικά Καλλιστεία Ομορφιάς» που διοργάνωσε ο Βασίλης Ντάτσος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με την συμμετοχή Κοριτσιών και Αγοριών ντυμένα με αρχαιοελληνικές φορεσιές και υπο τους ήχους αρχαιοελληνικής μουσικής.

Νικήτρια του 2ου Αρχαιοελληνικού διαγωνισμού ομορφιάς αναδείχθηκε η Μαρία Ρουστέμη, στα αγόρια νικητής αναδείχτηκε ο Νικόλαος Δημητρακάκης.

Στην κριτική επιτροπή μέλη της μεταξύ των άλλων, ήταν ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης και οι επιχειρηματίες Πανταζώνας και Γιώργος Πάππας.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κύριος Σάκης Παπαθανασίου.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού έλαβαν ως δώρο χρυσά χειροποίητα κοσμήματα του Εξηκία Τριβουλίδη.

Το τίτλο της μικρής Ωραίας Ελένης κατέκτησε η νεαρότερη διαγωνιζόμενη Βασιλική Τσίγκου Μπαριτάκη.

Το πρόγραμμα τις εκδήλωσης περιλάμβανε μπαλέτο και αρχαιοελληνική μουσική με πιστά αντίγραφα των μουσικών οργάνων της εποχής εκείνης.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι Τζέφη Ζαχαροπούλου και ο Κώστας Βενετσάνος.

Βίντεο: ATnews

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis