home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα συγκέντρωση στο Άργος για το Παλαιστινιακό

Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στην Πλατεία Δικαστηρίων
Άργος συγκέντρωση Παλαιστίνη (3)

Απόφαση Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας Κορινθίας για νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Δικαστηρίων, στο Άργος.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Συνεχίζουμε δυναμικά με νέα συγκέντρωση  αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης την Παρασκευή 10/11 στις 6μμ στο Άργος. Τώρα δεν μπορεί κανείς να μείνει σιωπηλός απέναντι στο δολοφονικό Ισραήλ και στους συνενόχους του, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ που σφαγιάζουν αδιακρίτως τον παλαιστινιακό λαό.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα εκατομμύρια εργαζομένων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο που διαδηλώνουν ενάντια στην αδικία, ενάντια στην καταπίεση, στην εκμετάλλευση.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο, να επιστρέψουν όλες οι ελληνικές φρεγάτες από την Ανατ. Μεσόγειο, να μη γίνει το αεροδρόμιο της Ελευσίνας πολεμικό ορμητήριο των ΝΑΤΟικών στη Μέση Ανατολή, να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η χώρα μας κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ! Για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες και να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκιο του παλαιστινιακού λαού που παλεύει για να αποτινάξει την ισραηλινή κατοχή και να κερδίσει την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης και στο δικαίωμα του για Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis