home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η χήρα της Κοιλάδας έκανε πασαρέλα με εκκεντρικά σύνολα στις φυλακές Κορυδαλλού (Βίντεο)

Θέμα του συγκεκριμένου event ήταν «Η γυναίκα μέσα από τις δεκαετίες».
Μαύρη Χήρα Κοιλάδας πασαρέλα

Πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε η Δήμητρα Βούλγαρη, γνωστή ως «μαύρη χήρα της Κοιλάδας», η οποία εκτίει ποινή ισόβιας καθείρξεως για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Επί τόπου» του Open, η χήρα του καπετάνιου συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στις φυλακές Κορυδαλλού, κάνοντας πασαρέλα σε εκκεντρικά σύνολα μαζί με άλλες συγκρατούμενές της.

Θέμα του συγκεκριμένου event ήταν «Η γυναίκα μέσα από τις δεκαετίες».

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου βρίσκεται νεκρός στην αυλή φιλικού σπιτιού στην Κοιλάδα Αργολίδας. Δράστης, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου αλλά και την απόφαση του εφετείου, η σύζυγός του, η οποία αρχικά, φέρεται να ομολόγησε την πράξη της όμως αργότερα πήρε πίσω την ομολογία της, αρνούμενη να την υπογράψει.

Η χήρα του καπετάνιου καταδικάστηκε και στο εφετείο σε ισόβια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συν 18 μήνες για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται ιδιαιτέρως ευδιάθετη και αισιόδοξη, καθώς έχοντας προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πιστεύει πως τα ισόβια θα «σπάσουν» και σύντομα θα βρεθεί ξανά στο σπίτι της, με τους γονείς και την κόρη που είχε αποκτήσει με τον Θανάση Λάμπρου – η οποία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Βούλγαρη- πιστεύει ακράδαντα πως η μητέρα της είναι αθώα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis