home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θρήνος στη Σπάρτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 17χρονος Άλεξ

Ο νεαρός μαθητής νοσηλευόταν με εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε μετά από τροχαίο με μηχανή στη Σκάλα Λακωνίας
17χρονος Άλεξ Σκάλα Λακωνίας

Στις 25 Οκτωβρίου ο νεαρός Άλεξ επέβαινε σε ένα δίκυκλο χωρίς κράνος την ώρα που τον χτύπησε ένα όχημα με αλλοδαπό οδηγό. Το τροχαίο εκτυλίχθηκε στη Σκάλα Λακωνίας με τον νεαρό από τότε να δίνει μάχη για τη ζωή την οποία δυστυχώς έχασε λίγες μέρες μετά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα αυτοκίνητο με οδηγό Πακιστανό ή Μαροκινό χτύπησε τον Άλεξ με το μηχανάκι του ο οποίος έκανε Delivery. Ο έφηβος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και από εκεί στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο 17χρονος είχε εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι, όπου μετά από πολλή προσπάθεια δεν τα κατάφερε και υπέκυψε σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου διακομίστηκε στη συνέχεια.

Ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Σπάρτης, ήταν ένας νέος με όρεξη για τη ζωή και για εργασία, ενεργός στα αθλητικά δρώμενα σαν τερματοφύλακας της ακαδημίας του Αστέρα Βλαχιώτη.

Πένθος στο ΕΠΑΛ Σπάρτης

Η Σχολική Κοινότητα του 1ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης στο οποίο φοιτούσε ο 17χρονος, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό μαθητή του σχολείου λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα και τους οικείους. Καλό ταξίδι Άλεξ στην γειτονιά των Αγγέλων!», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis