home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έντονο πρόβλημα υδροδότησης στο Μάζι Αργολίδας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου το πρόβλημα οφείλεται στην ανομβρία – Ζητούν από το Δήμο Άργους – Μυκηνών να επιληφθεί του θέματος
Μάζι Άργους

Πρόβλημα υδροδότησης υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο Μάζι του Δήμου Άργους-Μυκηνών, με τους λιγοστούς κατοίκους του ορεινού χωριού να εκφράζουν την ανησυχία τους. 

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μαζιωτών Τρύφων Γρυπαίος απευθύνεται προς το Δήμο Άργους – Μυκηνών ζητώντας την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Όπως σημειώνει στη δήλωσή του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από την 01-11-2023 υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση των οικιών στο Μάζι του Δήμου Άργους-Μυκηνών στο Τοπικό Διαμέρισμα Καρυάς.

Στην επικοινωνία που είχα προσωπικά με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου μου ανέφερε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και ότι οφείλεται στην ανομβρία.

Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και παλαιότερα, και πρόσφατα τον Αύγουστο, όταν τότε μου ανέφερε ότι οφείλονταν σε διαρροή σε σπίτι, το οποίο όμως δεν ευσταθεί ως κύρια αιτία απώλειας του νερού της δεξαμενής.

Το πρόβλημα υδροδότησης του χωριού έχει γίνει πλέον έντονο και παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την αποκατάστασή του, ώστε να μην στερείται το χωριό, για οποιονδήποτε λόγο, το νερό, το υπέρτατο αγαθό της φύσης για τον άνθρωπο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis