home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Όλοι οι Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων δίνουν ραντεβού στην Καλαμάτα

15η πανελλήνια σύνοδος των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, από 2 έως 4 Νοεμβρίου
Σκουπίδια Παλαιοχούνη 6

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί η 15η πανελλήνια σύνοδος των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, από 2 έως 4 Νοεμβρίου, με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων – Ζητήματα προσαρμογής στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο».

Θα εξεταστούν θέματα που έχουν να κάνουν με τις νέες απαιτήσεις RRF, με τις χρηματοδοτήσεις, με τον ΠΕΣΔΑ, με τον ρόλο των ΦοΔΣΑ και άλλα σχετικά θέματα.

Το πρωί του Σαββάτου, 4 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των συνέδρων στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας, καθώς και επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν εισηγητές και επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, με τη βιώσιμη διαχείριση και με την κυκλική οικονομία.

Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι Υπουργείων, της ΚΕΔΕ και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων.

Διοργανωτές είναι το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης και ο Φορέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis